dinsdag 8 januari 2013

Handen lezen......., waarom zou je ?!

Handen lezen, waarom zou je?!
Aan goede voornemens doe ik eigenlijk niet, ik probeer iedere dag te genieten van wat er is! Wetende dat ogenschijnlijk moeilijke of lastige dingen die op je pad komen ook altijd mooi kansen bieden. Er zijn altijd twee kanten!
Twee kanten?????? Nee, er zijn er veel en veel meer kanten en kansen. Maar hoe komt het toch dat de een wel de mooie kanten ziet en de ander niet?  Hoe komt het dat toch dat de een kansen ziet en de ander alleen maar problemen. Hoe komt het toch dat........? Zo kan ik nog wel even door gaan. Gelukkig zijn we allemaal verschillend!  Maar waar ik echt van overtuigd ben is dat ieder mens mooie en bijzondere kwaliteiten heeft maar ook heeft iedereen kwaliteiten waar je misschien niet  direct zo blij mee bent.  Hoe je in elkaar steekt, welke kwaliteiten je hebt en hoe je je kwaliteiten, ook je ogenschijnlijk mindere kwaliteiten,  kan gebruiken om je leven zo te leven dat je er blij van wordt staat allemaal in je handen!!  Je handen zijn echt de spiegels van je ziel.
Ben je gewoon nieuwsgierig naar wat jou handen je te vertellen hebben of sta je op het punt om een andere weg in te slaan, wil je weten wat de manier is voor jou om beter in je vel te komen of wat voor vragen je ook hebt. Kijk naar je handen!!! Laat ze lezen zodat de vraag waar je mee loopt helder voor je wordt!!
Aan goede voornemens doe ik eigenlijk niet maar dit jaar bedacht ik mij dat ik het wel van de daken wil schreeuwen hoe blij ik ben dat ik mijn praktijk voor Reiki en handlijnkunde 1,5 jaar geleden ben begonnen en zo al zoveel mensen heb mogen raken door het lezen van hun handen! Oke, van de daken schreeuwen is misschien wel overdreven maar iedere keer ervaar ik het toch als zoooo bijzonder als ik iemand weer een beetje op weg kan helpen door je je eigen kwaliteiten en kansen te laten zien. 
Ik verheug mij nu al op heeeel veeeel handen te mogen lezen!!! Goed, een voornemen is het ook eigenlijk niet, wel een diepe wens!!!!
Ik hoop tot ziens!!!!
Edith Rinckes