donderdag 6 februari 2014

Prachtig gevormde takken vol mooie volle knoppen en hier en daar al een mooie bloem............................

Rond de jaarwisseling had ik al het gevoel dat het een bijzonder jaar gaat worden.
Waarom????? Ik weet het werkelijk niet.
Ik zag en eigenlijk ik zie voor mij prachtig gevormde takken waar in dikke vruchtbare rode knoppen bijna niet kunnen wachten om uit te komen.
Het is nu al februari en de eerste knoppen zijn al uit en oohhhh wat zijn ze mooie en wat ruiken ze lekker.
In januari een heerlijke Reiki terugkom avond, iedere keer weer wordt ik weer verrast door de mooie en bijzondere onderwerpen die ter sprake komen maar ook iedere keer onder de de indruk van de diepte van de Reiki behandelingen. Op het gebied van Reiki zie ik zooooveeel  heeeel bijzondere knoppen in mijn takken voor dit jaar en hier en daar is er al een prachtige krachtige bloem.
Ook in januari mochten Jan en ik ons 40 jarige huwelijk vieren, tijd is zooo relatief, de jaren lijken omgevlogen!! Een hele tak uitbundig in bloei, in alle kleuren en allerlei vormen!!
Ook takken vol prachtige knoppen die voor mijn gevoel staan voor al die handen die ik komend jaar mag zien en al die verhalen die de handen vertellen, pareltjes............... Prachtig!!
En al die dikke mooie knoppen die stuk voor stuk mooie en bijzondere belevenissen en ervaringen in zich hebben, ik wordt zo blij als ik ze zie en ruik.
Het enige wat mijn takken nodig hebben is vertrouwen, liefde en licht en natuurlijk af en toe een buitje regen. Vol verwachting klopt mijn hart.....................